DKK

Oldmoney graf
Ved du hvor meget 15 kroner i 1969 svarer til i dag?
Med Oldmoney kan du beregne det nu. Skriv beløbet du vil regne fra og vælg hvilke år, du vil omregne imellem. Det var det værd i dag!

Mennesker

Vores samfund. Vores arbejdspladser. Velfærdsstaten er bygget af mennesker. Mød de personligheder, der har formet Danmarks økonomi, fra iværksættere til historiske danskere. Oldmoney tegner portrætterne.

Karsten Ree er tidligere ejer af Den Blå Avis. I dag ejer han blandt andet rejseselskabet Africa Tours. (Foto: DBA)

Karsten Ree: Her er det dyreste jeg har solgt i Den Blå Avis

Selvom han hører til blandt Danmarks rige erhvervsmænd holder Karsten Ree sig ikke for god til at gøre en handel i Den Blå Avis, som han selv har ejet. Læs her, hvad det dyreste er, han har solgt på DBA.

Danskere over 30 år vil huske den dynamiske sofasælger fra møbelkædens fjernsynsreklamer, der blev en landeplage i Danmarks tv-stuer. Biva-Pigen, med det borgerlige navn Millie Korsdal, gjorde den familieejede møbelkæde kendt - hun endte med at overtage sin fars livsværk og sælge det for over en halv milliard (Foto: Biva)

Husker du Biva-Pigen? Her er hun i dag

Vi ses i Biva! Hun kom i lære i farens møbelforretning, og sammen byggede de deres livsværk med 36 butikker. Nu er Millie Korsdal ejendomsinvestor og mangemillionær.

Mange danskere har skabt sig store formuer gennem deres virksomheder. Nogle har gjort det i exceptionelt omfang. Her ses far og søn, Kjeld og Thomas Kirk Kristiansen, med et par af byggeklodserne til det, der skulle vise sig at blive et stykke dansk erhvervshistorie. (Foto: Lego)

Top 10: Her er de rigeste danskere

I toppen af listen over mest formuende i Danmark er menneskene bag familievirksomheder, vi alle sammen kender - men der er også overraskelser iblandt. Oldmoney bringer opgørelsen over de 10 med allerflest penge i landet.

annonce

Vil du være foran når priserne stiger?

Spar penge og investér klogt - bliv klædt på med det gratis nyhedsbrev fra Oldmoneys redaktion Læs mere

Mest læste
annonce
Anbefaling

Følg prisudviklingen

Vil du også være først når priserne er på vej op eller ned? Følg Oldmoney på dit sociale medie

Læses lige nu Mest omregnede
 • 1.000 kr.
  1950 › 1951
 • 1.000 kr.
  1959 › 1960
 • 1.000 kr.
  1989 › 1990
 • 500 kr.
  1928 › 2024
 • 1 kr.
  1900 › 2024
 • Slå inflationen

  Hvordan får man penge til at gro?

  Bliv klogere på investering med Oldmoneys investeringsguides

  Redaktionen anbefaler