DKK

Oldmoney graf
Ved du hvor meget 15 kroner i 1969 svarer til i dag?
Med Oldmoney kan du beregne det nu. Tast beløbet du vil regne fra og vælg hvilke år, du vil omregne imellem. Det var det værd i dag!

Husker du Biva-Pigen? Her er hun i dag

Danskere over 30 år vil huske den dynamiske sofasælger fra møbelkædens fjernsynsreklamer, der blev en landeplage i Danmarks tv-stuer. Biva-Pigen, med det borgerlige navn Millie Korsdal, gjorde den familieejede møbelkæde kendt - hun endte med at overtage sin fars livsværk og sælge det for over en halv milliard (Foto: Biva)
Danskere over 30 år vil huske den dynamiske sofasælger fra møbelkædens fjernsynsreklamer, der blev en landeplage i Danmarks tv-stuer. Biva-Pigen, med det borgerlige navn Millie Korsdal, gjorde den familieejede møbelkæde kendt - hun endte med at overtage sin fars livsværk og sælge det for over en halv milliard (Foto: Biva)

Vi ses i Biva! Hun kom i lære i farens møbelforretning, og sammen byggede de deres livsværk med 36 butikker. Nu er Millie Korsdal ejendomsinvestor og mangemillionær.


Millie Korsdal, bedre kendt som Biva-pigen fra de utallige reklamer, der dominerede dansk tv i starten af årtusindet, har gennemgået en bemærkelsesværdig udvikling.

Efter at have været ansigtet udadtil for Biva, en kæde hun opbyggede og udvidede sammen med sin far, Henry Johansen, har Korsdal nemlig skiftet fokus fra møbler til ejendomme.

Fra skærmtrold til ejendomsmagnat

Efter salget af Biva i 2006 for den betydelige sum af 560 millioner kroner (hvilket ifølge Oldmoneys omregner svarer til 766.725.423,73 kr. i nutidsværdi) har Korsdal og hendes far ikke hvilet på laurbærrene. De har i stedet kanaliseret deres formuer og telent for forretning ind i ejendomsmarkedet. Et skift der har vist sig at være både frugtbart og udfordrende.

Hendes indsats inden for ejendomsinvesteringer har placeret hende blandt i godt selskab blandt førende kvindelige erhvervsledere i Danmark - et skift der måske ville overraske dem, der bare kender hende som Biva-pigen.

I konkurrence med Novo Nordisk

Hendes nyeste eventyr har endda sat hende i konkurrence med giganten Novo Nordisk omkring køb af arealer til yderligere udvikling.

Hun har nemlig købt to nabogrunde til Novo Nordisk, men hun havde faktisk håbet på mere.

"Jeg bliver nabo til Novo Nordisk. Jeg ville godt have haft købt noget mere areal derude, men Novo Nordisk endte faktisk med at få det, jeg havde haft kig på," siger Mille Korsdal Johansen til Fyens Stiftstidende.

Interessant nok er Biva ikke forblevet i fortiden. Korsdal har sammen med sin familie vist interesse for at genoplive brandet, et projekt der vækker nostalgiske følelser hos mange danskere.

"Jeg er aldrig blevet presset til at træde ind i det, og man skal jo bare sørge for at gøre det så godt, som man overhovedet kan," siger hun til Ekstra Bladet.

Fars pige

Henry Johansen har i alt tre døtre, men der har ikke hersket tvivl om, at den tidligere 'Biva-pige' skulle overtage virksomheden.

Video: Vi ses i Biva - på søndag!

Millie Korsdal præsenterer tilbud i en af møbelhusets legendariske reklamefilm, her fra TV 2 Nords reklameblok, sommeren 2002 (Video: Biva)
"De andre laver noget andet, så det har hele tiden været Millie. Hun har vist interesse hele tiden," sagde Henry Johansen til Ekstra Bladet i 2017.

Hvad fremtiden angår, er Millie Korsdal fast besluttet på at fortsætte sin vækst og indflydelse i erhvervslivet. Med et solidt fundament i ejendomsbranchen og en evig forbindelse til Biva, ser det ud til, at hun vil forblive en del af dansk erhvervsliv i mange år fremover. Millie Korsdal havde i 2019 en formue på 250 millioner kroner, mens Henry Johansens formue var på 900 millioner.







Biva Millie Korsdal Møbler

Vil du dele artiklen?


Læs også


Vil du være foran når priserne stiger?

Spar penge og investér klogt - bliv klædt på med det gratis nyhedsbrev fra Oldmoney


Mest læste

Anbefaling

Følg prisudviklingen

Vil du også være først når priserne er på vej op eller ned? Følg Oldmoney på dit sociale medie

Læses lige nu



Mest omregnede

  • 1.000 kr.

    1950 › 1951

  • 1.000 kr.

    1959 › 1960

  • 1.000 kr.

    1989 › 1990

  • 500 kr.

    1928 › 2024

  • 1 kr.

    1900 › 2024