DKK

Oldmoney graf
Ved du hvor meget 15 kroner i 1969 svarer til i dag?
Med Oldmoney kan du beregne det nu. Skriv beløbet du vil regne fra og vælg hvilke år, du vil omregne imellem. Det var det værd i dag!

Ansvarsfraskrivelse

Oldmoney er en informationstjeneste - ikke en finansiel rådgiver. Vores oplysninger er vejledende og vi kan ikke holdes ansvarlige. Læs vores ansvarsfraskrivelse.

Kort fortalt

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Omtale af konkrete værdipapirer og investeringer er ikke en anbefaling af disse, og er ikke et tilbud, eller opfordring til tilbud, om køb eller salg. Historisk afkast er ingen garanti for fremtidigt afkast. Der tages forbehold for fejl, mangler, aktualitet samt tastefejl i indholdet. Oldmoney er annoncefinansieret.

Indholdet på Oldmoney er præsenteret til orientering og ikke som finansiel rådgivning. Vi tilbyder gratis nyheder og oplysninger om økonomi og investeringer.


Oplysning - ikke rådgivning

Oldmoney yder ikke investeringsrådgivning. Alt indhold, nyheder, analyser, data mv. er alene beregnet til generel oplysning og bør aldrig være det eneste grundlag for investeringsbeslutninger. Det anbefales at søge alternative kilder til information samt kvalificeret finansiel rådgivning.

Oldmoney kan ikke holdes erstatningsansvarlig for oplysningerne på websitet, selv hvis disse skulle vise sig at være fejlagtige.

Vi påtager os ikke ansvar for tab, der måtte opstå som følge af brugen af Oldmoney, herunder eventuelle tab relateret til abonnementsprodukter som Oldmoney PRO eller tab forbundet med værktøjer som Oldmoney Omregner eller Oldmoney Investér på baggrund af beskrivelser fundet på Oldmoney.

Med tab forstås, at Oldmoney under ingen omstændigheder kan drages til ansvar for brugen af websitet, uanset om det skyldes kontraktsbrud, uagtsomhed eller andre former for tab, herunder driftstab, tab af indtægt, forretningsmuligheder, indirekte skader eller tab og lignende. Derfor kan Oldmoney ikke holdes ansvarlig for skader eller tab, der direkte eller indirekte er påført på grundlag af de oplysninger, der findes på siden.

Indholdet på Oldmoney er kun til generel information og kan ikke erstatte professionel rådgivning. Vi påtager os heller ikke ansvar for indholdet på andre websites, som der er linket til.


Oldmoney kan tjene penge på henvisning

Oldmoney baserer sine oplysninger på autoritative kilder, men kan ikke i sig selv betragtes som en autoritativ kilde, og fortolkninger af nyheder og begivenheder kan være udtryk for en subjektiv holdning.

Oldmoney indeholder oplysninger og links til tredjeparter. Vi modtager kommision ved henvisning til nogle eksterne samarbejdspartnere.

Vi opdaterer og vedligeholder løbende websitet og gør, hvad der rimeligt kan forventes for at sikre, at oplysningerne er korrekte og pålidelige. Vi kan dog ikke garantere dette på grund af levering af indhold og data fra tredjeparter. Brugen af Oldmoney sker derfor på eget ansvar og risiko. Oldmoney opfordrer sine brugere til at validere informationer fundet på vores sider med anden troværdig kilde inden der træffes beslutninger på baggrund heraf.

Desuden kan Oldmoney ikke gøres erstatningsansvarlig for skader på hardware eller software som følge af brugen af websitet.

Brugergenereret indhold som debatindlæg, spørgsmål og kommentarer er alene udtryk for brugernes umiddelbare og subjektive holdning til et emne, som det præsenteres af brugeren. Derfor kan der ikke efterfølgende rejses krav om erstatning mod Oldmoney på dette grundlag.


Tag ansvar for dine egne beslutninger

På Oldmoney findes der bannerannoncer, sponsoreret indhold og links til eksterne websites, samarbejdspartnere og co-brandede websteder. Formålet er at give brugerne nem og hurtig adgang til relaterede oplysninger og tjenester, som kan være nyttige eller interessante for brugerne af Oldmoney.

Indhold og oplysninger om varer, services eller tjenesteydelser er udelukkende ansvaret for disse virksomheder og partnere. Oldmoney godkender ikke disse websites og er ikke involveret i deres indhold. Brugeren bærer alene ansvaret og risikoen. Oldmoney kan derfor ikke holdes ansvarlig for skader eller tab som følge af brugen af sådanne websites.

Oldmoney kan ikke gøres ansvarlig for tab eller skade som følge af brugen af websitet, herunder virus eller ondsindede ændringer.

annonce

Vil du være foran når priserne stiger?

Spar penge og investér klogt - bliv klædt på med det gratis nyhedsbrev fra Oldmoneys redaktion Læs mere

Mest læste
Anbefaling

Følg prisudviklingen

Vil du også være først når priserne er på vej op eller ned? Følg Oldmoney på dit sociale medie

Læses lige nu
annonce
Mest omregnede
 • 1.000 kr.
  1950 › 1951
 • 1.000 kr.
  1959 › 1960
 • 1.000 kr.
  1989 › 1990
 • 500 kr.
  1928 › 2024
 • 1 kr.
  1900 › 2024
 • Slå inflationen

  Bliv klogere på investering med Oldmoneys investeringsguides