DKK

Oldmoney graf
Ved du hvor meget 15 kroner i 1969 svarer til i dag?
Med Oldmoney kan du beregne det nu. Skriv beløbet du vil regne fra og vælg hvilke år, du vil omregne imellem. Det var det værd i dag!

Investeringer

Få de seneste tips og trends til den gode investering, og gå inflationen i møde. Oldmoney dækker alt fra aktier og obligationer til kryptovaluta, så du kan træffe informerede investeringsbeslutninger, når du skal placere dine penge.

Villaen Fredheimvej 21 i Vedbæk blev ifølge Boligsiden Danmarks dyreste ejendomshandel i 2023. Den blev opført i 1986, har et boligareal på 255 m2 samt et grundareal på 2.001 m2. Villaen blev ifølge Tinglysningen i juli 2023 solgt til hele 75 mio. kr. (Foto: Skråfoto/Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur)

Boligpriserne faldt i 2023

Der blev solgt flere ejendomme i København, mens priserne faldt mest i Nordjylland. Se hvordan ejendomspriserne udviklede sig i din landsdel.

Tilbudsjagt i tre generationer: Mormor, mor og datter handler ind til aftensmad. De fleste danskere må i disse år kigge en ekstra gang på prisskiltene, når de går på indkøb. Her billede fra Føtex, som er blandt de store supermarkeder, der konkurrerer benhårdt om at tilbyde de billigste varer. (Foto: Salling Group)

Sådan vinder du over inflationen

Har du ligesom mange andre danskere svært ved at få pengene til at slå til? Lær at besejre inflationen og bevare din købekraft. Oldmoney guider dig med 10 ekspertråd til at slå de stigende priser og beskytte din privatøkonomi.

Aldrig før har danskerne haft flere cifre på deres konti, lyder det fra Nationalbanken. Og den samlede indlånssum vil kun stige den næste tid, vurderer ekspert. Mange danskere vil nemlig i april få penge tilbage i skat - og det får bankbøgerne til at bugne. (Foto: Nationalbanken)

Så mange penge har danskerne i banken

Vi har rekordmange penge stående på bankbogen, viser Oldmoneys opgørelse. Se hvordan danskernes opsparing er vokset gennem 10 år, når man renser for inflation.

Er du træt af dit arbejde? Måske er der alligevel lys for enden af tunnelen. Med lidt snilde og vedholdenhed kan du inden for en årrække blive økonomisk uafhængig (Grafik: Oldmoney)

Sådan bliver du økonomisk uafhængig

Har du også leget med tanken om at opnå økonomisk uafhængighed? Oldmoneys redaktion har sat sig for at undersøge hvordan. Frigør dig fra økonomisk bekymring med vores trin-for-trin-guide.

Invester dine penge i aktier i stedet for bolig, hvis du vil tjene penge, lyder rådet fra Nordea. Her billede fra middelalderbyen af byhuset Klosteret med omkringliggende ejerlejligheder og butikker i Klosterstræde, København K (Foto: Oskar Herrik Nielsen/Oldmoney)

Bolig er en dårlig investering

Man kan investere i huse - til gengæld den økonomiske er risikoen stor. Tjen hellere dine penge på aktier, lyder det noget opsigtsvækkende råd fra bank

Møbelarkitekten Finn Juhl ligger højt på Lauritz.com's liste over højeste hammerslag - dine danske designklassikere kan vise sig at være en god investering, oplyser auktionshus (Foto: Lauritz.com)

Designmøbler er en holdbar investering

Du kan tjene mange penge ved, at sælge dit gamle designmøbel. Det erfarer auktionshuset Lauritz.com. Se hvilke møbler der topper listen.

annonce

Vil du være foran når priserne stiger?

Spar penge og investér klogt - bliv klædt på med det gratis nyhedsbrev fra Oldmoneys redaktion Læs mere

Mest læste
Anbefaling

Følg prisudviklingen

Vil du også være først når priserne er på vej op eller ned? Følg Oldmoney på dit sociale medie

Læses lige nu
annonce
Mest omregnede
 • 1.000 kr.
  1950 › 1951
 • 1.000 kr.
  1959 › 1960
 • 1.000 kr.
  1989 › 1990
 • 500 kr.
  1928 › 2024
 • 1 kr.
  1900 › 2024
 • Slå inflationen

  Bliv klogere på investering med Oldmoneys investeringsguides