DKK
Indtast et beløb ovenfor

Oldmoney graf
Ved du hvor meget 15 kroner i 1969 svarer til i dag?
Med Oldmoney.dk kan du beregne det nu. Tast beløbet du vil regne fra og vælg hvilke år, du vil regne imellem. Det var det værd i dag!

Magasin

Foto: The Chinese Government
Inflation i Brik-landene (Brasilien, Rusland, Indien og Kina) ramte den globale samhandel i fjerde kvartal af 2010.

Bo Sandberg er både skattepolitisk chef i Dansk Erhverv og folketingskandidat for Socialdemokratiet. Foto: Socialdemokraterne.dk
Det samlede forbrugerprisindeks steg i oktober 2010 med 2,5 pct. i forhold til samme måned sidste år. Dermed ligger inflationen i Danmark mindst 1 procentpoint højere end i nabolandene.

På rumstationen ISS må astronauterne nu affinde sig med højere madpriser ombord. Foto: ISS
Inflationen kender ingen grænser. Prisen for den mad, som besætningen på den permanente rumstation ISS, spiser, er i løbet af det seneste år steget med 40 procent.

Foto: verdenifolgecharlotte.blogspot.com
Selvom inflationen stiger og dette går ud over danskernes privatøkonomi, er der ingen grund til bekymring, mener Handelsbanken.

Arne Jacobsens designmøbel ligger højt på Lauritz.coms liste over højeste hammerslag. Foto: designframe.dk
Du kan tjene mange penge ved, at sælge dit gamle designmøbel. Det erfarer auktionshuset Lauritz.com. Se hvilke møbler der topper listen.

Kvinder for dybere rynker over penge-bekymringer end mænd, viser ny undersøgelse. Foto: Jan Kronvold
Økonomiske trusler som arbejdsløshed, bankkrise og stigende fødevarepriser giver kvinder flere rynker end mænd.

Forbrugerprisindekset steg i december 2010 med 2,8 pct. i forhold til samme måned sidste år. Illustration: Danmarks Statistik
Den store stigning i inflationen som vi ser netop nu svækker både dansk konkurrenceevne og privatforbrug. Ekspert advarer.

Har du en god historie at fortælle? Så hører vi gerne fra dig. Grafik: Oldmoney.dk
Har du tabt eller vundet penge på en investering over tid? Så hører vi gerne fra dig.

Kilde: AE på baggrund af Finansministeriets Familietypemodel, AE's prognose samt Økonomisk Redegørelse 2010. Illustration: Arbejderbevægelsens Erhvervsråd
I 2011 kan de danske familier se frem til en historisk lav indkomstfremgang - tager man højde for prisstigningen på varer og tjenester, er der tale om en realøkonomisk tilbagegang for de danske familier.

Kilde: bls.org, stat.go.jp/english og ec.europa.eu/eurostat. Illustration: Danmarks Statistik
De danske priser stiger og stiger, i højere omfang end i det øvrige EU. For 7. måned i træk bød december således på højere inflation.

« Forrige side