DKK

Oldmoney graf
Ved du hvor meget 15 kroner i 1969 svarer til i dag?
Med Oldmoney.dk kan du beregne det nu. Tast beløbet du vil regne fra og vælg hvilke år, du vil regne imellem. Det var det værd i dag!

Magasin


Har du tabt eller vundet penge på en investering over tid? Så hører vi gerne fra dig.


Danskere må smide flere penge, hvis de vil ind og se de nyeste film på det store lærred. En biografbillet er steget en del på blot fire år.


Siden lanceringen for 12 år siden af iPhone 3G i 2008 på det danske marked har priserne været stødt stigende. For første gang sammenlignes prisudviklingen justeret for forbrugerprisudviklingen.

(Foto: Flemming Bo Jensen)
Er du også vild med rock, øl og beer pong? Så må du betale mere end 10 gange af det, dine forældre og bedsteforældre måtte slippe i de glade 70'ere.

Grafik: FTF
Priserne stiger mere end lønnen, og det gælder på både det statslige, kommunale og private område. Reallønnen falder derfor for alle.

Invester dine penge i aktier i stedet for bolig, hvis du vil tjene penge, lyder rådet. Foto: Lillian Møller
Man kan investere i huse - til gengæld den økonomiske er risikoen stor. Tjen hellere dine penge på aktier.

Det er første gang i fem år at mændene får flere penge imellem hænderne end kvinderne. Foto: Arkiv
I 2010 voksede løngabet mellem mænd og kvinder for første gang i fem år, viser lønstatistik fra HK.

Indikatoren belyser befolkningens syn på den aktuelle og den fremtidige økonomiske situation. Grafik: Danmarks Statistik
Forbrugertillidsindikatoren er i februar -0,5 og ligger dermed fortsat på et stabilt niveau. De seneste 6 måneder har niveauet svinget mellem -0,7 og 3,6 med et gennemsnit på 1,4.

Grafik: Danske Bank
Om blot fem år vil energipriser, rentebetaling, fødevarer og beskatning fylde mere af vores økonomi, mens vores købekraft daler, og vores huspriser, friværdi og beskæftigelse ligger stille, siger Danske Bank.

Foto: The Chinese Government
Inflation i Brik-landene (Brasilien, Rusland, Indien og Kina) ramte den globale samhandel i fjerde kvartal af 2010.

» Næste side