DKK

Oldmoney graf
Ved du hvor meget 15 kroner i 1969 svarer til i dag?
Med Oldmoney.dk kan du beregne det nu. Tast beløbet du vil regne fra og vælg hvilke år, du vil regne imellem. Det var det værd i dag!

Magasin

Grafik: FTF
Priserne stiger mere end lønnen, og det gælder på både det statslige, kommunale og private område. Reallønnen falder derfor for alle.

Invester dine penge i aktier i stedet for bolig, hvis du vil tjene penge, lyder rådet. Foto: Lillian Møller
Man kan investere i huse - til gengæld den økonomiske er risikoen stor. Tjen hellere dine penge på aktier.

Det er første gang i fem år at mændene får flere penge imellem hænderne end kvinderne. Foto: Arkiv
I 2010 voksede løngabet mellem mænd og kvinder for første gang i fem år, viser lønstatistik fra HK.

Indikatoren belyser befolkningens syn på den aktuelle og den fremtidige økonomiske situation. Grafik: Danmarks Statistik
Forbrugertillidsindikatoren er i februar -0,5 og ligger dermed fortsat på et stabilt niveau. De seneste 6 måneder har niveauet svinget mellem -0,7 og 3,6 med et gennemsnit på 1,4.

Grafik: Danske Bank
Om blot fem år vil energipriser, rentebetaling, fødevarer og beskatning fylde mere af vores økonomi, mens vores købekraft daler, og vores huspriser, friværdi og beskæftigelse ligger stille, siger Danske Bank.

Foto: The Chinese Government
Inflation i Brik-landene (Brasilien, Rusland, Indien og Kina) ramte den globale samhandel i fjerde kvartal af 2010.

Bo Sandberg er både skattepolitisk chef i Dansk Erhverv og folketingskandidat for Socialdemokratiet. Foto: Socialdemokraterne.dk
Det samlede forbrugerprisindeks steg i oktober 2010 med 2,5 pct. i forhold til samme måned sidste år. Dermed ligger inflationen i Danmark mindst 1 procentpoint højere end i nabolandene.

På rumstationen ISS må astronauterne nu affinde sig med højere madpriser ombord. Foto: ISS
Inflationen kender ingen grænser. Prisen for den mad, som besætningen på den permanente rumstation ISS, spiser, er i løbet af det seneste år steget med 40 procent.

Foto: verdenifolgecharlotte.blogspot.com
Selvom inflationen stiger og dette går ud over danskernes privatøkonomi, er der ingen grund til bekymring, mener Handelsbanken.

Arne Jacobsens designmøbel ligger højt på Lauritz.coms liste over højeste hammerslag. Foto: designframe.dk
Du kan tjene mange penge ved, at sælge dit gamle designmøbel. Det erfarer auktionshuset Lauritz.com. Se hvilke møbler der topper listen.

» Næste side