DKK

Oldmoney graf
Ved du hvor meget 15 kroner i 1969 svarer til i dag?
Med Oldmoney kan du beregne det nu. Tast beløbet du vil regne fra og vælg hvilke år, du vil regne imellem. Det var det værd i dag!

Algoritmen er blevet justeret

Justeringen af Oldmoneys algoritme har fundet sted. På billedet ses Oldmoneys grundlægger, udvikler William Herrik Nielsen på kontoret (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)

Justeringen af Oldmoneys algoritme har fundet sted. På billedet ses Oldmoneys grundlægger, udvikler William Herrik Nielsen på kontoret (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)


Logistikkrisen efter COVID-19 og ikke mindst Ruslands invasion af Ukraine, har ført til store stigninger i forbrugerpriserne. For de fleste kan det mærkes på pengepungen, når priserne på alt fra mælk, mel og sukker til brændstof, varme og energi føles højere end nogensinde før.

Omregneren på Oldmoney er baseret på officielle data fra rapporten Statistikdokumentation for Forbrugerprisindeks, som udgives af Danmarks Statistik. For at tilbyde den mest retvisende og præcise resultat, bruger vi årsgennemsnittet i vores algoritme. Læs mere her.


Indeværende år har hidtil været baseret på en prognose, hvilket i 2022 har været ganske afvigende fra realtallene. Vi har derfor fra d.d. (27. august 2022) opdateret tallene for år 2022, så de følger de månedlige indeks fra Danmarks Statistik.


Oldmoneys prognose forudser fortsat stigende priser til de danske forbrugere. Kilde: Statistikbanken/Danmarks Statistik

Vil du dele artiklen?


Læs også


Vil du være foran,
når priserne stiger?

Spar penge og investér klogt - bliv klædt på med det gratis nyhedsbrev fra Oldmoney


Populært lige nu


Anbefaling

Følg prisudviklingen

Vil du også være først når priserne er på vej op eller ned? Følg Oldmoney på dit sociale medie