DKK
  DKK 7,86

+ 7.044,00 %


Oldmoney graf
Ved du hvor meget 15 kroner i 1969 svarer til i dag?
Med Oldmoney.dk kan du beregne det nu. Tast beløbet du vil regne fra og vælg hvilke år, du vil regne imellem. Det var det værd i dag!

Velkommen

På Oldmoney.dk kan du omregne værdien af fortidskroner til værdien i dag. Omregningen er baseret på forbrugerprisindekset fra Danmarks Statistik, der fungerer som målestok for prisen på danske varer og ydelser - og derfor i sidste ende udtrykker inflationen i Danmark siden år 1900 (læs mere her).

Du kan for eksempel beregne hvad en liter mælk i år 1920 kostede i nutidskroner (prøv) eller hvad med prisen på en pilsner i år 1900? (prøv).

Har du spørgsmål til brug af omregneren eller et tip til en god historie, hører vi gerne fra dig. Du er altid velkommen til at skrive til os på mail [email protected] - så svarer vi inden for en dag.


Seneste artikler

Sådan har prisen på iPhones udviklet sig

Siden lanceringen for 12 år siden af iPhone 3G i 2008 på det danske marked har priserne været stødt stigende. For første gang sammenlignes prisudviklingen justeret for forbrugerprisudviklingen.

Grafik: FTF

Reallønnen falder for alle

Priserne stiger mere end lønnen, og det gælder på både det statslige, kommunale og private område. Reallønnen falder derfor for alle.