DKK
  DKK 7,86

+ 7.044,00 %


Oldmoney graf
Ved du hvor meget 15 kroner i 1969 svarer til i dag?
Med Oldmoney.dk kan du beregne det nu. Tast beløbet du vil regne fra og vælg hvilke år, du vil regne imellem. Det var det værd i dag!

Velkommen

På Oldmoney.dk kan du omregne værdien af fortidskroner til værdien i dag. Omregningen er baseret på forbrugerprisindekset fra Danmarks Statistik, der fungerer som målestok for prisen på danske varer og ydelser - og derfor i sidste ende udtrykker inflationen i Danmark siden år 1900 (læs mere her).

Du kan for eksempel beregne hvad en liter mælk i år 1920 kostede i nutidskroner (prøv) eller hvad med prisen på en pilsner i år 1900? (prøv).

Har du spørgsmål til brug af omregneren eller et tip til en god historie, hører vi gerne fra dig. Du er altid velkommen til at skrive til os på mail kontakt@oldmoney.dk - så svarer vi inden for en dag.


Seneste artikler

Sådan har prisen på iPhones udviklet sig

Siden lanceringen for 12 år siden af iPhone 3G i 2008 på det danske marked har priserne været stødt stigende. For første gang sammenlignes prisudviklingen justeret for forbrugerprisudviklingen.

Grafik: FTF

Reallønnen falder for alle

Priserne stiger mere end lønnen, og det gælder på både det statslige, kommunale og private område. Reallønnen falder derfor for alle.